Hírek

Kedves Sárváriak! Kedves Vendégeink!

2022.08.03

Büszkék vagyunk értékeinkre, hagyományainkra, melyeket szívesen mutatunk meg a hozzánk érkezőknek. A vár, az arborétum, a fürdő, a város terei és utcái nemcsak a mi szívünkhöz állnak közel, hanem vendégeinket is elvarázsolják.

A sárvári nemzetközi folklórnapok köszöntője

Mindig nagy örömmel és lelkesedéssel várom a Nemzetközi Folklórnapokat. Büszke vagyok városunk minden kulturális eseményére, a folklórfesztivál személyes kötődés miatt mégis a legközelebb áll a szívemhez. Éveken át szervezhettem, átélhettem az előkészületek izgalmát. Most résztvevőként, nézőként követem az eseményeket, mégis ugyanazzal az izgalommal készülök ezeket a napokra.

A 41. Nemzetközi Folklórnapok újra elhozzák nekünk a világot, de mi is megmutathatjuk a világnak magunkat. A fesztivál mindig lehetőséget teremt a találkozásokra, sárváriak a sárváriakkal és a hozzánk érkező vendégekkel. Barátságok, szerelmek szövődhetnek ezekben a napokban. A programok pedig mindig kiváló lehetőséget adnak egy jó beszélgetés elindításához.

Minden fesztivál ünnep, mely kiemel minket a hétköznapok fárasztó világából. Legyen ilyen ünnep ez a néhány augusztusi nap is a várban. A kultúra mindig lehetőséget teremt ahhoz, hogy ne csak közönséget, hanem közösséget alkossunk. 

Ennek reményében köszöntöm Önöket, sárváriakat és vendégeinket egyaránt.

Kondora István

polgármester

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

Támogatóink

Partnerünk

Hazai Vendégváró

A sikeres vendéglátók és szállásadók szakmai lapja