Résztvevő

Tajpej Grass Mountain Népzenekar

Tajvan

2018.07.05

Az 1992-ben alapított Grass Mountain Népzenekar Legfőbb célja a hagyományos Kínai népművészet megőrzése, kutatása és fejlesztése.

Tajvani együttes is szerepelni fog a 38. Sárvári Folklórnapo

A csoport a Tajpej közelében fekvő hegyről kapta nevét. Az együttes Tajvan helyi kulturális központjai mellett a Nemzeti Hangversenyteremben és nemzeti turnékon is sikeresen szerepelt. Mára már több, mint 900 fellépést tudhatnak maguk mögött.

A zenekar Európában először Franciaországban lépett fel PhD Huang Tsun-Shin vezetésével, a Hua Gang tánccsoporttal együttműködve. A sikeres hazai és európai fellépéseket, Görögországban, Franciaországban, Németországban, Lengyelországban, Litvániában, Észtországban, Romániában, Spanyolországban, Ukrajnában, Hollandiában, Belgiumban, Csehországban és Ausztriában még számos szereplés követte szerte Ázsiában, Thaiföldön, Hongkongban. Felléptek Egyiptomban is. Több, mint 46 alkalommal a zenekar szerepelt a tengerentúlon is. Emellett, 1999-től kezdve 2016-ig az együttes a Kulturális Minisztérium ötször nevezte ki Tajvan legkiemelkedőbb előadóinak.

Tajvani együttes is szerepelni fog a 38. Sárvári Folklórnapo

Fellépések - 2018

augusztus 15. szerda

18:00 Fesztiválnyitó

21:00 Fesztiválforgatag – Nemzetek táncháza

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

Helyszínek

Nádasdy-vár

Sárvár

Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvár

Posta tér

Sárvár

Kossuth tér

Sárvár

Batthyány utcai körforgalom

Sárvár

Összes helyszín

Támogatóink